.

قیمت کلایمر بالابر نما در اردبیل

قیمت کلایمر بالابر نما در اردبیل تحت تاثیر پارامتر های مهمی همچون ظرفیت باربری، نوع متریال و مواد اولیه مورد استفاده در تولید کلایمر، نوع و کیفیت قطعات به کار رفته، اندازه سبد و یا پلت فرم دستگاه، تجربه و سابقه شرکت و برند تولید کننده و ... تعیین می گردد. همچنین این دستگاه در مدل های مختلف به صورت دستی و برقی با حرکت عمودی و یا حرکت عمودی– افقی طراحی و ساخته می شود که این موضوع نیز در قیمت گذاری این محصول تاثیر گذار می باشند. 
شرکت سازه گستر صنعت تولید کننده و عرضه کننده انواع دستگاه کلایمر می باشد. که ارسال سفارشات مشتریان عزیز به سراسر کشور توسط این شرکت امکان پذیر می باشد. استفاده از بهترین مواد اولیه و به کارگیری جدیدترین و به روز ترین دستگاه های خم و نورد و رنگ کوره ای الکترواستاتیک و قطعات با کیفیت در ساخت دستگاه کلایمر توسط شرکت سازه گستر صنعت مطابق با استاندارد های بین المللی رعایت می شود. 
شرکت سازه گستر صنعت تولید کننده انواع دستگاه کلایمر بالابر نما با بهترین قیمت و پرداخت با شرایط ویژه می باشد برای ثبت سفارش خود می توانید با شماره تلفن های مندرج در سایت تماس بگیرید. 
 
قیمت کلایمر بالابر نما در اردبیل

کاربرد دستگاه کلایمر

دستگاه ‌های کلایمر کاربردهای گوناگونی در صنعت ساخت و ساز دارند و این موضوع منجر به محبوبیت دستگاه کلایمر شده است. یکی از مهم‌ترین کاربردهای دستگاه کلایمر، نگهداری از نمای ساختمان و تمیز نگه داشتن نمای برج‌ها و سازه‌های بلند مرتبه و آسمان خراش می باشد.
با استفاده از کلایمرها می‌توان دسترسی به ارتفاعات را در سازه های مختلف به سادگی و با هزینه کم فراهم نمود. از مهم ترین کاربرد های دستگاه کلایمر می توان موارد زیر را نام برد.
  • نصب کامپوزیت پنل
  • بازسازی نمای سازه‌ های بلند
  • نقاشی بر روی سازه‌ ها
  • دسترسی به نمای ساختمان‌های بلند
  • تعمیر و نگهداری سازه ‌های بلند
  • کمک به کارگران برای دسترسی به بخش‌های مختلف
  •  جا به جایی تجهیزات کوچک برای تعمیرات نمای ساختمان
  • سیمان کاری نمای ساختمان
  • نما سازی ساختمان های مرتفع

نحوه نصب و راه اندازی دستگاه کلایمر

به دلیل ساختاری که دستگاه کلایمر دارد، افراد می توانند بدون محدودیت خاصی اقدام به نصب و راه اندازی دستگاه کلایمر کنند. برای نصب دستگاه کلایمر نیاز است تا اقدام به نصب سبد به همراه وزنه‌های تعادل، تیر یا بازوی مربوط به آویز، ستون، خرک تعادل یا تکیه گاه، بکسل‌های ضد خیز و... کنید.
و اگر از کلایمرهای ریلی استفاده می کنید، باید در زمان نصب و راه اندازی، اقدام به قرار دادن ریل بر روی سقف سازه کنید. همچنین در مرحله بعدی باید اقدام به تعبیه جعبه برق، ترمزهای اضطراری، کابل جمع کن، سیستم سنکرونیزور، کابل برق و... نمایید.
در هنگام نصب و راه اندازی دستگاه کلایمر باید به نوع موتور و الکتروگیربکس مورد استفاده نیز توجه داشته باشید و آن را با توجه به نوع کاربری و نیاز خود انتخاب کنید. البته پیشنهاد ما این است که نصب و راه اندازی دستگاه کلایمر را به متخصصین با تجربه و ماهر بسپارید و بعد از نصب دستگاه را مورد تست و ارزیابی قرار دهید تا در هنگام استفاده مشکلی ایجاد  نشود. 
facebook
google plus
linkedin
واتساپ