.
گروه خبري : مقالات
تاريخ انتشار : 1403/09/24 - 12:24
كد :39

مشخصات فنی کلایمر دستی

آشنایی با مشخصات فنی کلایمر دستی به شما کمک می کند که در بین انواع دستگاه کلایمر متناسب با نوع کاربری خود انتخاب درستی داشته باشید ما در این مقاله به مشخصات فنی کلایمر مکانیکی پرداخته ایم.

دستگاه بالابر نما که در ایران تحت عنوان کلایمر شناخته می شود که در اناع مختلف بر اساس نیاز افراد طراحی و ساخته می شوند یکی از پر کاربرد ترین و رایج ترین دستگاه کلایمر که امروزه مورد استفاده قرار می گیرد کلایمر مکانیکی و یا همان کلایمر دستی می باشد. کلایمر دستی در واقع نوعی از تجهیزات دسترسی به نمای ساختمان ‌های بلند مرتبه، سدها، پل ها، سیلوها، مخازن نفت و … است که به منظور تعمیر و نگهداری، نظافت، نقاشی، نصب کامپوزیت پنل و بطورکلی بازسازی و نماسازی سازه‌ های بلندمرتبه که امکان دسترسی به آنها دشوار می‌باشد، کاربرد دارد.
کلایمر مکانیکی معمولا جهت نماکاری و سیمان کاری در کارهای ساختمانی و نماشویی در ساختمان هایی با ارتفاع پایین مورد استفاده قرار می گیرد. ما در این مقاله قصد داریم شما را با کلایمر دستی بیشتر آشنا نماییم.

مشخصات فنی کلایمر دستی

اجزاء مختلف کلایمر دستی

کلایمر مکانیکی از قسمت های مختلف تشکیل شده است که عبارتند از:
وینچ کلایمر دستی: وینچ کلایمر دستی با استفاده از نیروی انسانی منجر به حرکت دستگاه به سمت بالا و پایین می شود.
کابین و یا پلت فرم: کابین کلایمر فضای محصور و امنی است که افراد و مصالح در داخل آن قرار می گیرند. کابین‌ها در اندازه ‌های مختلف ساخته می‌شوند.
سیم بکسل: در یک کلایمر دستی ۴ عدد سیم بکسل نمره ۸ هسته فولادی نسبت به ارتفاع ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد.
سازه های مهار کننده بالای ساختمان: سازه مهار کننده در کلایمر برای تحمل وزن کابین طراحی و ساخته شده است و در بالای ساختمان قرار می گیرند. این سازه ها نیز برای حمل و نقل آسان قابلیت دمونتاژ و مونتاژ را دارند.
وزنه تعادل:  برای تحمل وزن کابین از وزنه های تعادل که بلوک های بتنی می باشند بر روی قفسه این سازه استفاده می گردد.
سیستم های ایمنی: کلایمرهای مکانیکی به سیستم ‌های ایمنی گوناگونی نظیر ترمزهای اضطراری، سوئیچ‌های محدود کننده و سیستم‌های هشدار مجهز می‌شوند تا از بروز حادثه جلوگیری کنند.

مزایای استفاده از کلایمر دستی

  • کلایمر دستی از ایمنی بسیار بالایی برخوردار است زیرا همان طور که در قسمت قبلی گفته شده است از سیستم ایمنی مختلفی تشکیل شده است. 
  • کلایمر دستی می تواند با سرعت افراد و تجهیزاتشان را به طبقات مختلف ساختمان جابجا کند که منجر به افزایش راندمان کار می شود.
  • کلایمر دستی در مقایسه با داربست از هزینه کمتر و مقرون به صرفه تری برخوردار می باشد. 
  • نصب و راه اندازی کلایمر دستی بسیار راحت و ساده می باشد. 

نکات ایمنی در استفاده از کلایمر دستی

شما باید قبل از استفاده از دستگاه کلایمر آموزش های لازم را در خصوص نحوه استفاده از این دستگاه را توسط متخصصین که در این زمینه دارای تجربه هستند آموزش ببنید. 
در استفاده از دستگاه کلایمر باید از تجهیزات ایمنی نظیر کمربند ایمنی و کلاه ایمنی استفاده کنید.
از بارگیری بیش از حد کابین خودداری کنید.
به علائم هشدار و محدودیت ‌های کلایمر دستی توجه کنید.
در صورت مشاهده هرگونه نقص فنی، از استفاده از کلایمر خودداری کنید و برای رفع آن باید متخصص تماس بگیرید تا مشکل را به صورت اصولی و تخصصی رفع نماید. 

facebook
google plus
linkedin
واتساپ