تاريخ انتشار : 1401/12/15 - 15:06
كد :28
کابین در کلایمر
در این مقاله به شرح کابین کلایمر، انواع کابین، ویژگی های این محصول، موارد استفاده و نکات مهمی که در زمان استفاده از آن مورد توجه می باشند، می پردازیم.
در گذشته برای انجام کار هایی مانند سیمان کاری و رنگ آمیزی در نقاط بلند در ساختمان ها، که دسترسی به آن ها سخت بود، از داربست استفاده می شد، اما امروزه کلایمر به عنوان وسیله ای مناسب با ایمنی بالا به جای داربست استفاده می شود.
انواع کلایمر دارای کابین های متنوعی در ساختار خود هستند، در این مقاله به شرح کابین در کلایمر، انواع کابین، ویژگی های این محصول و نکات مهمی که در زمان استفاده از آن مورد توجه می باشند، می پردازیم.
کابین کلایمر چیست؟
کلایمر به عنوان وسیله ای مناسب با ایمنی بالا به جای داربست در انجام کار هایی مانند سیمان کاری، نماشویی، رنگ آمیزی و غیره در نقاطی از سازه ها و ساختمان های بلند که دسترسی به آن ها در شرایط عادی سخت می باشد، استفاده می شود.
استفاده از کلایمر، با توجه به وسایل مناسب استفاده در ساخت آن، باعث افزایش ایمنی کار می شود، همچنین می توان از داشتن نتیجه ای مناسب در پایان کار مطمئن بود.
کابین در کلایمر به قسمتی گفته می شود که کاربران در زمان کار با کلایمر، از آن استفاده می کنند.
کاربران با قرار گرفتن در کابین، می توانند با داشتن ایمنی بالا، به انجام کار هایی مانند سیمان کاری، نماشویی و غیره در نقاط بلند سازه ها و ساختمان ها بپردازند.
کابین با توجه به نیاز افراد و کاربران و همچنین با توجه به نیاز در سازه ها و ساختمان های بلند، در شکل های متنوعی به شرح زیر ساخته و مورد استفاده قرار می گیرد.
در زمان کار با انواع کلایمر، باید از وسایل ایمنی مانند کلاه و دستکش ایمنی استفاده شود.
انواع کابین در کلایمر
کابین مدولار
این نوع کابین دارای قسمت های تشکیل دهنده زیادی هستند و هر قسمت دارای اندازه ای متفاوت می باشد.
قسمت هایی با متراژ هایی متفاوت، شامل، 1 متری، 2 متری و 3 متری.
این قسمت ها با یکدیگر مونتاژ می شوند و در نتیجه با توجه به نظر مصرف کننده، یک کابین با اندازه 6 متری تولید می شود.
کابین یک نفره
این نوع کابین، دارای یک وینچ کشنده در ساختار خود می باشد، این کابین به عنوان یک وسیله مناسب برای دسترسی به نقاط بلند در سازه ها و ساختمان ها برای انجام کار هایی مانند نماشویی، سیمان کاری و غیره استفاده می شود.
کابین L شکل U شکل
این نوع کابین به دلیل شکل متفاوتی که در ساختار خود دارد، برای دسترسی به نقاط خاصی از ساختمان ها و سازه ها استفاده می شود که در قسمت هایی از ساختمان قرار گرفته اند که با کلایمر معمولی نمی توان به آن ها دسترسی پیدا کرد.
کابین دو طبقه
نوعی از کابین ها که برای دسترسی به قسمت هایی از ساختمان ها و سازه ها مورد استفاده قرار می گیرند که در کار ساختمان سازی به صورت موازی به آن ها نیاز می باشد.
معمولا از این نوع کابین ها برای نصب سازه هایی که دارای نمای بیرونی هستند، استفاده می شود، این دو کابین به وسیله نردبان به هم متصل می شوند و در ساخت نمای سازه یا ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند.