تاريخ انتشار : 1401/10/26 - 15:51
كد :24
کلایمر ساختمانی
در این مقاله به بررسی کلایمر ساختمانی که به عنوان جانشینی مناسب به جای داربست شناخته می شود، انواع این وسیله، ویژگی ها و کاربرد آن می پردازیم.
کلایمر ساختمانی، به عنوان جانشینی مناسب برای انواع داربست در ساخت انواع ساختمان با ارتفاع زیاد مورد استفاده قرار می گیرد.
استفاده از این وسیله می تواند باعث افزایش ایمنی انواع کار هایی مانند سیمان کاری، رنگ آمیزی و غیره در ساختمان هایی که دسترسی به نقاط مرتفع آن ها برای کارکنان سخت است، باشد.
در این مقاله به شرح و بررسی کلایمر ساختمانی به عنوان جانشینی مناسب به جای داربست، انواع این وسیله، ویژگی ها و کاربرد آن می پردازیم.
کلایمر ساختمانی چیست؟
کلایمر ساختمانی، نوعی بالابر می باشد که به دلیل داشتن ایمنی مناسب، می تواند به جای داربست در کار های ساختمانی، برای دستیابی کارکنان به قسمت های مرتفع ساختمان ها مورد استفاده قرار بگیرد، کارکنان می توانند برای انجام کار هایی مانند رنگ آمیزی، سیمان کاری، نماشویی و غیره از این وسیله استفاده کنند.
کلایمر ساختمانی، در ساختمان خود دارای دو موتور است که بر روی سبد نصب شده اند و به وسیله کابل به پشت بام ساختمان متصل هستند.
در ساختار کلایمر ساختمانی، چندین قطعه خاص وجود دارد که باعث افزایش ایمنی کار با این وسیله می شوند.
این قطعات شامل ترمز کمانی، ترمز پاراشوت و ترمز لنتی می باشند که با استفاده در ساختار کلایمر ساختمانی می توانند در زمان هایی که نیاز به توقف ناگهانی در دستگاه است، مورد استفاده قرار گرفته و سبب افزایش ایمنی این وسیله شوند.
انواع کلایمر ساختمانی
کلایمر های ساختمانی با توجه به روش استفاده، نیاز مصرف کننده و ساختمانی که در آن مورد استفاده قرار می گیرند، به انواع زیر تقسیم می شوند.
کلایمر ساختمانی دستی، کلایمر ساختمانی برقی
کلایمر ساختمانی دستی
کلایمر ساختمانی دستی، به دلیل شکل ساختاری خود، دارای کاربرد در ساختمان هایی هستند که ارتفاع کمتری دارند.
این نوع کلایمر ساختمانی، دارای سرعت جابه جایی و نیروی باربری بسیار کمتری نسبت به انواع دیگر کلایمر های ساختمانی می باشند.
کلایمر ساختمانی برقی
کلایمر ساختمانی برقی، در دو صورت طولی و عرضی مورد استفاده قرار می گیرد، که گاهی برای حرکت خود به پایه هایی نیاز دارد که بر روی بام قرار گرفته اند و برای حرکت طولی از آن ها استفاده می شود.
در نوع دوم دارای حرکتی عرضی است که برای حرکت خود به مسیر ریلی نیاز دارد.
موتور محرک الکتریکی در کلایمر ساختمانی برقی از نوع سه فاز می باشد.
ویژگی های کلایمر ساختمانی
کلایمر ساختمانی، به دلیل داشتن ایمنی بالا می تواند به عنوان وسیله ای مناسب برای جایگزینی داربست مورد استفاده قرار بگیرد.
این وسیله نسبت به داربست دارای وزن بسیار کم و قابل حملی می باشد.
کلایمر ساختمانی، دارای حجم کمی است و نسبت به داربست های قدیمی، فضای بسیار کمی را می گیرد.
انواع کلایمر های ساختمانی، با توجه به داشتن کارایی مناسب، دارای قیمت های بسیار مناسب و مقرون به صرفه ای می باشند.
استفاده از انواع کلایمر در کار های ساختمانی می تواند باعث افزایش ایمنی در انجام کار شود.
گاهی می توان در پایان کار های ساختمانی، از کلایمر ساختمانی برای کار نماشویی نهایی استفاده نمود.
کاربرد انواع کلایمر ساختمانی
کلایمر به عنوان جایگزین مناسب به جای داربست در انجام کار هایی مانند نماشویی، تعمیرات، رنگ آمیزی، نظافت و غیره مورد استفاده قرار می گیرد.