.
گروه خبري : مقالات
تاريخ انتشار : 1401/09/16 - 06:17
كد :19

تجهیزات کلایمر

طراحی کلایمر به عنوان یک بالابر بسیار مناسب را می توان عمدتا به سه دسته کلی نفربر، حامل مصالح و تجهیزات و سکوی اجرای عملیات تقسیم بندی کرد. این دستگاه دارای تجهیزات مختلفی می باشد که سبب عملکرد ایده آل می گردد.

فروش کلایمر

کلایمر نوعی بالابر است که دارای یک سبد مخصوص به طول دو تا 6 متر بوده و از این دستگاه می توان برای تمیزکاری نما، تعمیرات نمای ساختمان، بالابردن مصالح ساختمانی، جابه جایی تجهیزات کارگاهی و ... استفاده نمود.
کلایمر در واقع جایگزین مناسبی برای داربست های ساختمانی می باشد که نصب این داربست ها علاوه بر هزینه زیاد، اتلاف وقت، بسیار خطرناک می باشد.
کلایمر توسط موتورهای وینچی که با سیم بکسل مخصوص به پایه های نگهدارنده آن وصل شده حرکت می کند و دارای ترمز اضطراری نیز می باشد.
طراحی کلایمر را می توان عمدتا به سه دسته کلی نفربر، حامل مصالح و تجهیزات و سکوی اجرای عملیات تقسیم بندی کرد.
این نوع دستگاه دارای انواع مختلف سیستم امنیتی نظیر (ترمز پاراشوت – ترمزکمانی – ترمز لنتی) می باشد که در مواقع اضطراری از سقوط دستگاه جلوگیری می نمایند. علاوه بر سیستم امنیتی که بر روی عملکرد کابل اصلی دستگاه تاثیر می گذارد، کابل امنیتی مستقل دیگری نیز در دستگاه وجود دارد که توسط یک سیستم ترمز موازی در مواقع اضطراری که سیستم های امنیتی موجود عمل نمی کنند وارد عمل شده و کل مجموعه را قفل می کند.
اصولا کلایمرها به صورت مدولار طراحی و ساخته شده اند و اغلب قطعات دستگاه به صورت پیچ و مهره به هم متصل می شوند. سهولت نصب و راه اندازی، حمل و نقل سریع، قابلیت مونتاژ و دمونتاژ راحت ترین مزیت کلایمر نسبت به دیگر سیستم ها از جمله داربست است.

 

تجهیزات کلایمر

انواع کلایمر

کلایمر ها بسته به ارتفاع سازه و وزن کاری به صورت برقی و دستی ساخته می شود. به عبارت دیگر دستگاه هم می تواند به صورت برقی و هم به صورت نیروی برق حرکت کند. کلایمرهای دستی عمدتا برای سازه هایی با ارتفاع کم و بسته به نوع حرکتی از سرعت و ظرفیت کاری کمتری برخوردار است.
کلایمر ها از لحاظ نقطه حرکتی به دو دسته حرکت عمودی و حرکت عمودی جانبی تقسیم می شوند. در نوعی از کلایمر با حرکت عمودی، پایه های دستگاه در بالای دستگاه قرار می گیرند و به وسیله سیم بکسل به موتور وینچی داخل سبد متصل شده و دستگاه را در مسیر عمودی حرکت می دهند.
نوعی دیگر از کلایمر ها دارای ریل هایی هستند که به صورت عمودی از بالای ساختمان به زمین نصب شده و به وسیله مهارهایی به بدنه سازه متصل می شوند و دستگاه بر روی این ریل ها به حرکت در می آید. این نوع از کلایمر ها دارای سیستم امنیتی بالاتری می باشند.
کلایمرها بسته به ارتفاع سازه و وزن کاری به صورت دستی و برقی ساخته می شوند.

انواع تجیهزات کلایمر

  • سازه های روی بام
  • بکسل های ضد خیز
  • وزنه های تعادل
  • سبد
  • تیر یا بازوی مربوط به نقاط آویز
  • خرک تعادل یا تکیه گاه
  • ستون
  • سبد حمل نفرات
  • کابل برق
  • سیستم سنکرونیزور
  • سیستم اضافه بار
  • کابل جمع کن
  • کابل برق
  • سیستم های بکسل
  • ترمز اضطراری

سیم بکسل کلایمر

سیم بکسل در واقع طناب فولادی است که از سه جز اصلی مغذی، لایه سیم و سیم ایجاد می شود. و از تابیده شدن چند عدد لایه سیم یا همان رشته سیم به دور مغذی در مرکز تشکیل می شود. سیم بکسل بسته به نوع کاربرد و شرایط محیطی در دو جنس استیل  و فولاد تولید می گردد.
سیم بکسل دارای سه بخش اصلی است از جمله :
مفتول : از پیچیدن چند مفتول به دور هم استرند ایجاد می شود. آهن، فولاد، برنز، استیل و... به عنوان مفتول در سیم بکسل استفاده می شود. مفتول ها دارای جنس های مختلفی می باشند از جمله، مفتول فولادی بدون روکش، مفتول فولادی استیل، مفتول فولادی گالوانیزه.
استرند: بخشی از سیم بکسل است که به حالت مارپیچ مانند به دور هسته آن تابیده می شود.
هسته یا مغزی: بخش اصلی و مرکزی سیم بکسل.

لوله داربست

لوله داربست تشکیل دهنده اسکلت بندی سازه های داربستی است. این لوله ها در دسته لوله های درز دار قرار دارد که از ورق سیاه تولید می شود. اصولا لوله داربستی برای دسترسی به نقاط سخت ساختمان برای ساخت و ساز و نما ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. 

کلایمر جایگزین داربست

کلایمر به دلیل استفاده از سیستم های مختلف امنیتی ضریب اطمینان بسیار بالایی دارد.
امکان نصب آسان و سریع و قابلیت جابه جایی بسیار ساده ای دارد.
کلایمر سبب کارایی بسیار بالا و افزایش سرعت عملکرد کاربران می شود.
از اسکلت مقاوم در برابر نیروهی اضافی مخرب برخوردار است.
دارای ترمز مگنتی الکترو موتور می باشد.

facebook
google plus
linkedin
واتساپ